Test af “billetter”

Test af “billetter”

Test af “billetter”

Beskrivelse:
100 100 people viewed this event.

Bemærk: Skal du tilmelde flere deltagere, gøres det nedenfor denne tekst. Skal du kun tilmelde én deltager, kan det gøres i formularen til højre.

Sådan fungerer det…

Dette er en test aktivitet der kun er synlig når man er logget ind. Derfor den hedder “Privat: …..”.

Det viste sig ikke at være helt så simpelt som jeg havde håbet på og der har været en del opsætning og tilpasning i woocommerce (webshop plugin). Tilmelding via “billetter” er også tiltænkt salg i en shop.

Det betyder at vejen til, at I kan tage imod betaling direkte på hjemmesiden er tættere på nu end tidligere 😉

Som I kan se nedenfor, så er der mulighed for både at tilføje gratis og betalte “billetter”. Annette du kan jo gå ind og redigere aktiviteten og se hvordan det er sat op, men du må meget gerne undlade at gemme/opdatere inden vi har gennemgået hvordan det fungerer.

Det virker lidt “tosset” at man både kan tilmelde sig herunder og ude til højre, og man kan faktisk godt fjerne tilmeldingen i højre side, men så forsvinder den også på alle de andre aktiviteter hvor vi ikke bruger “billetter”.

Jeg vil derfor foreslå, at vi over tid bevæger os hen imod, kun at modtage tilmeldinger via “billetter”. Går vi den vej, så giver det også mening at “finpudse” endnu mere, for der er jo nogle steder hvor det bæger præg at webshop.

Håber I kan li’ det 😉

Note til mig selv: Tjek mailbekræftelse afhængig af betalingsmetode.

Du kan tilmelde dig her:

100 pladser tilbage
 

Dato og tid

24-12-2023 kl. 09:00 til
24-12-2023 kl. 11:00
 

Tilmeldingsfrist

23-12-2023

Del