Find dit MED-udvalg

På ”Danmarkskortet” kan du få overblik over samtlige kommuner og regioners Hoved MED-udvalg og lokale MED-aftaler Danmarkskortet er lavet for at give dig et overblik over samtlige kommuner og regioners Hoved MED-udvalg og de lokalt aftalte MED-aftaler.

På siden kan du blandt andet finde informationer om, hvem der sidder i dit lokale Hoved MED-udvalg fra de forskellige faggrupper, samt læse de lokale kommunale og regionale MED-aftaler.

Siden giver dig også mulighed for at følge med i din kommune og regions beskæftigelsestal, samt finde oplysninger om hvilke lokalafdelinger, der er placeret i dit nærområde.

På siden kan du også finde adresserne på organisationerne som skal kontaktes når der skal ske genforhandling af den lokale aftale eller ske ny udpegning til hovedudvalget.

Siden opdateres løbende når vi modtager nye MED-aftaler og når der sker ændringer i de lokale Hoved MED-udvalg. Informationerne på siden bør derfor altid være ajourført med de seneste ændringer hos kommuner og regioner.

Hvis du bliver opmærksom på at de oplysninger som ligger på hjemmesiden ikke er opdaterede med de aktuelle navne eller den nyeste lokale MED aftale kan ændringer og oplysningerne til Danmarkskortet sendes pr. mail til oao@oao.dk

Klik her for at komme til danmarkskortet, og find dit lokale MED-udvalg eller jeres lokale MED-aftale Danmarkskortet er et partssamarbejde mellem parterne i MED samarbejdet og al vedligeholdelse og udvikling fortages af OAO på vegne af parterne.