Budgetkonsultationer 2024 (Alt optaget)

Budgetkonsultationer 2024 (Alt optaget)

Budgetkonsultationer 2024 (Alt optaget)

Beskrivelse:
811 811 people viewed this event.

MEDsamarbejdet tilbyder igen i år en budgetkonsultation for medarbejderrepræsentanterne i MED- hovedudvalget, så I kan få sparring på såvel budgetmateriale som processen i MED i forbindelse med behandlingen af kommunens eller regionens budget for 2025 i MED.

Antallet af konsultationer er begrænset, og derfor skal tilmelding ske hurtigt.

Det er næstformanden i MED-hovedudvalget, der har til opgave at afklare med de øvrige medarbejderrepræsentanter, om I ønsker en konsultation, og hvornår I ønsker den skal ligge i forhold til budgetprocessen.

Derefter kan næstformanden tilmelde jer til en budgetkonsultation her på siden.

Indholdet vil afhænge af, hvilket materiale der er tilgængeligt om jeres budget på tidspunktet for konsultationen:

  • Hvis i har det samlede og detaljerede materiale om kommunens/regionens budget, så I kan sende det til os senest 4 arbejdsdage før konsultationen, kan vi give jer en konkret gennemgang af materialet og fokusere på de punkter, i ønsker. Det detaljerede materiale er typisk først kendt efter sommerferien.
  • Hvis I ikke har det detaljerede materiale på tidspunktet for konsultationen, kan den også give mening, men så vil vægten ligge på en mere overordnet gennemgang af de økonomiske rammer og af processen i MED.   

Tilmelding skal ske hurtigst muligt og vi lukker for den, når pladserne er fyldt op – dog senest den 6. maj 2024.

  • I skal ønske to datoer for konsultationen, og vi vil søge at opfylde jeres ønsker. I vil få en endelig bekræftelse, når det er lykkedes.
  • Konsultationen holdes som udgangspunkt virtuelt. I kan ved tilmeldingen ønske, at konsultationen foregår et andet sted, f.eks. i jeres kommune eller region, men det er ikke sikkert, at vi kan imødekomme det.
  • I skal ved tilmeldingen angive navne og kontaktinformation på 2 personer, som vi kan holde kontakt med op til selve konsultationen.

Se invitation til budgetkonsultationerne.

Tilmelding er lukket.
 

Dato og tid

31-05-2024 til
13-09-2024
 

Tilmeldingsfrist

06-05-2024
 

Sted

Online event
 

Aktivitetskategori

Del