Budgetkonsultationer – 2023 (Alt optaget)

Registrations have closed.
Budgetkonsultationer – 2023 (Alt optaget)

Budgetkonsultationer – 2023 (Alt optaget)

Beskrivelse:
1004 1004 people viewed this event.

Der er ikke flere pladser!

Vi beder om, at næstformanden i MED-hovedudvalget afklarer med de øvrige medarbejderrepræsentanter, hvorvidt I ønsker en konsultation, og hvornår I har mulighed for at deltage. Derefter kan næstformanden tilmelde jer til en budgetkonsultation her på MEDsamarbejdets hjemmeside.

I skal ønske to datoer for konsultationen, og vi vil på den baggrund bemande budgetkonsultationen. I vil få en endelig bekræftelse, når det er lykkedes. Tilmelding skal ske hurtigst muligt og vi lukker for den, når pladserne er fyldt op – dog senest den 28. april 2023.

Konsultationerne vil som udgangspunkt blive afholdt virtuelt. Efter nærmere aftale kan konsultationen foregå et andet sted, f.eks. i jeres kommune eller region, hvis I ønsker det. Ønske om mødeform angives ved tilmelding.

Hvis konsultationen er i jeres kommune eller region, er det jeres opgave at stå for de praktiske forhold i form af mødelokale og forplejning.

Vi holder i år maksimalt 20 konsultationer for kommuner/regioner, der fordeles efter ”først til mølle-princippet”.

Vi aftaler tid og sted med udgangspunkt i jeres ønsker, men vi kan ikke garantere en bestemt dato eller et bestemt mødested.

Vi kontakter jer inden mødet for nærmere at afklare mål og indhold for mødet. Herunder for at afklare hvilket materiale fra kommunen/regionen, vi skal tage udgangspunkt i på mødet.

Vi skal bruge navne og kontaktinformation på 2 personer, som vi kan holde kontakt med op til selve konsultationen.

Husk at I kan invitere repræsentanter fra de lokale organisationer, som følger arbejdet i MED-hovedudvalget. I skal selv stå for invitationen og koordinere tilmeldingerne med dem. Vi anbefaler, at I begrænser antallet af inviterede fra organisationerne til maksimalt 3-4 personer.

Se invitation til næstformænd og MED-hovedudvalgsmedlem.

Tilmelding er lukket.
 

Dato og tid

01-01-2023 til
01-01-2023
 

Tilmeldingsfrist

28-04-2023
 

Sted

Online event
 

Aktivitetskategori

Del