Kernen i MED for regionerne (Brabrand) – 9. februar 2023

Registrations have closed.
Kernen i MED for regionerne (Brabrand) – 9. februar 2023

Kernen i MED for regionerne (Brabrand) – 9. februar 2023

Beskrivelse:
771 771 people viewed this event.

Materiale fra temamødet

Program

Temadagen om ”Kerne i MED” henvender sig til medarbejderrepræsentanter i regionernes MED-hovedudvalg (det øverste MED-udvalg i regionen) og medarbejderrepræsentanter i MED-udvalg på niveauet lige under MED-hovedudvalget. Dette betyder, at du meget gerne må videresende eller opfordre medarbejderrepræsentanter fra hovedudvalgene på regionens sygehuse og andre institutioner til at deltage.  

På dagen kan såvel nye som erfarne medarbejdere i Hovedudvalg og underliggende niveauer på det regionale område få genopfrisket nogle af de grundlæggende bestemmelser, som præger MED-udvalgets arbejde, og som er med til at definere opgaver og roller for medarbejderrepræsentanter i MED-systemet. Du er altså velkommen, selvom du måske har deltaget tidligere.

Vi kommer rundt om:

  • Styrelsesloven, roller og opgaver i MED-systemet, kontakt til baglandet, informationspligt, tavshedspligt og meget mere.
  • Det skal ikke være kedeligt, så derfor vil vi med hjælp fra bl.a. Preben Elkjær, en reol fra IKEA, Christiania samt en del historier fra praksis (herunder også deltagernes egne erfaringer), komme rundt om de væsentlige bestemmelser i MED-rammeaftalen samt i relevant lovgivning, som kan inspirere dig og give dit MED-arbejde et boost.

Tilmelding er lukket.
 

Dato og tid

09-02-2023 kl. 09:00 til
09-02-2023 kl. 15:30
 

Tilmeldingsfrist

03-02-2023

Del